A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

«Снігурівська ДЮСШ була і залишається кузнею спортивних талантів нашого краю», – Інна Бойко

Дата: 15.05.2021 21:05
Кількість переглядів: 817

Фото без опису15 травня Снігурівська дитячо-юнацька спортивна школа відзначила 45-у річницю з дня заснування. На подвір’ї Снігурівської ДЮСШ зібралось чимало поважних гостей, меценатів, спортсменів, батьків. Вирували  позитивні та  надзвичайні емоції, створюючи теплу і дружню атмосферу свята.

Привітати присутніх з річницею заснування закладу завітали Снігурівський міський голова Інна Бойко, генерал-майор міліції Микола Пихтін, перший заступник голови Миколаївської обласної організації ФСТ «Динамо» України Валерій Барський, начальник відділу освіти Снігурівської міської ради Юлія Клапчук, віце-президент спортклубу, чемпіон світу з рукопашного бою, майстер спорту СРСР Олександр Ручковський, депутат Баштанської районної ради Костянтин Завірюхін, голова батьківського комітету, депутат Снігурівської міської ради Олена Ткаченко та майстер спорту СРСР з самбо, дзюдо, рукопашного бою, наставник багатьох поколінь спортсменів Микола Пасічник. Почесні гості висловили щирі слова привітання до спортивної родини та гостей свята.

«Шановні тренери та юні спортсмени! Вітаю вас всіх з річницею заснування спортивного закладу, який без перебільшення можна назвати візитівкою нашого міста! Висловлюю теплі слова вдячності тренерам за високу особисту відповідальність, ентузіазм та цілеспрямованість, за активну роботу з реалізації державної політики в галузі фізичної культури і спорту. Історія школи – це життя відданих своїй справі людей. Хочеться подякувати вам за те, що ви любите і живете спортом, вболіваєте за вихованців та рідний край. Снігурівська ДЮСШ була і залишається кузнею здоров’я, рекордів та спортивних традицій, а її вихованці прославляють Снігурівщину своїми успіхами на турнірах всеукраїнського та міжнародного рівнів», – зазначила міський голова Інна Бойко.

За багаторічну наполегливу працю, високий професіоналізм, значні спортивні досягнення, примноження спортивної слави Снігурівщини та з нагоди 45-ти річчя з дня заснування закладу, колектив Снігурівської ДЮСШ було нагороджено почесною грамотою Снігурівської міської ради. Також очільниця громади вручила директорові ДЮСШ, Заслуженому тренеру України Сергію Григоровичу Зіньковському подарунковий сертифікат на отримання кондиціонеру для спортивного закладу.

Приємною несподіванкою для присутніх був показовий виступ майстра спорту СРСР, богатиря Миколи Пасічника, який незважаючи на поважний вік (майже 75 років) має не аби яку силу. Микола Антонович в’язав на вузли 200мм цвяхи, голіруч розривав навпіл колоди карт, ходив по битому склу та показав багато інших трюків.

З нагоди свята, в приміщенні Снігурівської ДЮСШ відбувся святковий турнір з дзюдо, в якому брали участь 130 спортсменів з 12 команд України. В загальнокомандному заліку команда снігурівчан впевнено виборола перемогу. Переможцями стали: Семенова Марина, Шульгін Єгор, Гладиш Мирослава, Корбєй-Кошуба Софія, Березюк Сергій, Гладиш Костянтин, Тюпало Андрій, Нікуліна Вікторія, Малюк Артем, Карпов Єлізар, Ткаченко Кирил, Зіньковський Нікіта, Зіньковська Ангеліна, Гаврилюк Дмитро, Гаврилюк Михайло, Кулібаба Тарас, Лопатньова Ольга, Лопатньов Ярослав, Шрабляк Дар’я, Андрієвський Віктор, Котко Єгор, Матулич Олександр, Ларін Олександр, Заікіна Надія.

Друге місце зайняла команда з м.Миколаїв, третє місце посіли команди з Херсона та Голої Пристані.  Переможцям змагань було вручено грамоти та пам’ятні медалі.

Школа  має багате минуле й широкі перспективи розвитку у майбутньому. За 45 років існування Снігурівська дитячо-юнацька спортивна школа стала справжньою кузнею спортивних талантів. За цей час пройшло близько 40 тисяч учнів, було підготовлено 75 майстрів спорту, із них 3 майстри спорту міжнародного класу. Серед них є чемпіони Світу, Європи та України. Для прикладу, вихованка Заслуженого тренера України Сергія Зіньковського Анастасія Антіпіна стала 10-ти кратним чемпіоном України з дзюдо та входить до збірної України. Вихованці школи беруть участь у змаганнях різного рангу: чемпіонатах Світу, Європи та України, першостях та кубках області, в яких неодноразово здобували призові та переможні місця. У 2021 році 30 учнів стали чемпіонами Миколаївської області. Учні школи беручи участь у Всеукраїнських та міжнародних змаганнях завжди показують високі результати.

Свято вдалося! І доказом цього були дитячі посмішки, веселий сміх та хороший настрій усіх присутніх. Спортивній школі є чим пишатися: за плечима – високі досягнення, попереду – нові перемоги адже тут займаються перспективні  вихованці, є багато випускників школи,  які достойно захищають честь школи, міста та всієї України на змаганнях різного рангу. Бажаємо вихованцям Снігурівської ДЮСШ подальших перемог на великих спортивних аренах України та світу!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано