A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Про скликання VІІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання

Дата: 17.05.2021 08:53
Кількість переглядів: 427

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

VІІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання

від 21.05.2021 о 12:00

Фото без опису

  1. Про внесення зміни до заходів по виконанню Програми соціально – економічного та культурного розвитку населених пунктів Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади  на 2021 рік, затверджених рішенням ІV позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 24.12.2020 р. № 20.
  2. Про затвердження Програми розвитку Трудового архіву Снігурівської міської ради на 2021-2025 роки.
  3. Про внесення змін до бюджету Снігурівської міської територіальної громади на 2021 рік.
  4. Про затвердження Положення про громадські слухання (громадське обговорення), що проводяться Снігурівською міською радою.
  5. Про затвердження Положення ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ (НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ) СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ у новій редакції.
  6. Про затвердження Положення про сектор аудиту та контролю Снігурівської міської ради.
  7. Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних підприємств Снігурівської міської ради.
  8. Про створення Центру фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти Снігурівської міської ради та затвердження його Статуту.
  9. Про проведення передачі нерухомого майна з балансу відділу освіти Снігурівської міської ради на баланс та в оперативне управління Центру фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти Снігурівської міської ради.
  10. Про внесення змін до рішення VI позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 12 лютого 2021 року № 20 ”Про затвердження структури керівних працівників, спеціалістів, службовців апарату та обслуговуючого персоналу Снігурівської міської ради та її виконавчого комітету, що представляють інтереси Снігурівської міської територіальної громади”.
  11. Про внесення змін до рішення VII сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 30 березня 2021 року №12 «Про затвердження списку присяжних Снігурівського районного суду Миколаївської області».
  12. Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність Снігурівської міської територіальної громади в особі Снігурівської міської ради житлового будинку, що розташований за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. Зоряна, буд. 52.
  13. Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність Снігурівської міської територіальної громади в особі Снігурівської міської ради житлового будинку, що розташований за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. Некрасова, буд. 80.
  14. Про проведення передачі нерухомого, рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей з балансу Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю “Журавлик” Снігурівської міської ради на баланс та в оперативне управління Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Снігурівської міської ради.
  15. Про безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст ліквідованого Снігурівського району в особі Баштанської районної ради у комунальну власність Снігурівської міської територіальної громади в особі Снігурівської міської ради рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей.
  16. Про намір передачі в оренду частини адміністративної будівлі з господарчими будівлями та спорудами, а саме: гаражу, розташованого за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. Центральна, 72.
  17. Про включення до Переліку другого типу частини адміністративної будівлі з господарчими будівлями та спорудами, а саме: гаражу, розташованого за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. Центральна, 72, та затвердження умов його оренди.
  18. Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна, укладеного з ФОП Чабановим А.О.
  19. Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна, укладеного з ТОВ “НІКТЕПЛОСЕРВІС”.
  20. Про оприлюднення проекту рішення “Про оприлюднення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Снігурівської міської ради”.
  21. Про оприлюднення проекту рішення “Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Снігурівської міської ради”.
  22. Про оприлюднення проекту рішення “Про встановлення ставок єдиного податку на території Снігурівської міської ради”.
  23. Про оприлюднення проекту рішення “Про встановлення податку на майно в частині транспортного податку на території Снігурівської міської ради”.

Земельні питання.

  1. Про надання дозволу Споживчому товариству «Снігурівське районне споживче товариство» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі
  2. Про надання дозволу громадянину України Блащуку В.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби.
  3. Про надання земельної ділянки в постійне користування комунальному підприємству «Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації».
  4. Про надання земельної ділянки в постійне користування територіальному управлінню Державної судової адміністрації України в Миколаївській області.
  5. Про затвердження переліку земельних ділянок, які передбачені для продажу прав на них на конкурентних засадах (земельних торгах)
  6. Про надання дозволу ТОВ «СГВП «СНІГУРІВСЬКЕ» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок земельних часток (паїв)
  7. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам України для ведення особистого селянського господарства.
  8. Про затвердження проектної документації із землеустрою та проведення земельних торгів у формі аукціону.
  9. Про надання дозволу громадянину України Слєпченку С.В. на розробку технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства.
  10. Про зміну цільового призначення та передачу в оренду земельної ділянки Смілянцю В.В.
  11. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу раніше сформованої земельної ділянки.
  12. Про зміну цільового призначення земельної ділянки приватної власності Гентоша С.Б.
  13. Про надання дозволу громадянці України Самойленко Л.І. на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності.
  14. Про надання дозволу громадянці України Дібровій В.Ф. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  15. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  16. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо поділу раніше сформованих земельних ділянок.
  18. Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного з фермерським господарством ”Саванна”.
  19. Про внесення змін у договір оренди нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок, укладений з фізичною особою-підприємцем Кішковським С.В.
  20. Про безоплатну передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність громадянам України Шумік В.І. та Шумік Г.В. для ведення особистого селянського господарства
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Муравка О.В.

Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано