A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення

Дата: 18.05.2021 10:54
Кількість переглядів: 468

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури, спорту,  охорони здоров’я та соціального захисту населення від 20.05.2021 року, 14:00

Фото без опису

  1. Про затвердження Положення ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ (НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ) СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ у новій редакції.
  2. Про проведення передачі нерухомого, рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей з балансу Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю “Журавлик” Снігурівської міської ради на баланс та в оперативне управління Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Снігурівської міської ради.
  3. Про безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст ліквідованого Снігурівського району в особі Баштанської районної ради у комунальну власність Снігурівської міської територіальної громади в особі Снігурівської міської ради рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано