A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На Снігурівщині тривають командно-штабні навчання: в міській раді відпрацьовують ліквідацію наслідків умовних надзвичайних ситуацій

Дата: 18.05.2021 17:26
Кількість переглядів: 443

Фото без описуНа Снігурівщині другий день тривають  командно-штабні навчання з цивільного захисту. До міської ради надійшло декілька змодельованих ввідних даних щодо виникнення умовних надзвичайних ситуацій природнього та техногенного характеру. Зокрема, були розглянуто ввідну щодо умовного погіршення погодних умов у вигляді активного циклону, що супроводжувався шквальним вітром до 35 м/с, зливовими дощами, внаслідок яких постраждало населення ряду населених пунктів Снігурівської ОТГ та завдано значних матеріальних збитків.

За наступною ввідною надійшло повідомлення чергового залізничній станції  Снігурівка щодо сходження з колії чотирьох вагонів потяга «Одеса – Маріуполь», внаслідок якого були умовні постраждалі пасажири.

Остання ввідна стосувалася порядку дій в разі введення режиму воєнного стану.

По кожній змодельованій ситуації були заслухані доповіді представників відповідних служб та установ про оперативну обстановку, проведені заходи, розрахунок сил та засобів для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій тощо.

Присутні представники ГУ ДСНС у Миколаївській області оцінювали злагодженість дій органів влади і місцевих служб та надавали відповідні рекомендації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано