A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На Снігурівщині підбили підсумки командно-штабних навчань

Дата: 21.05.2021 14:01
Кількість переглядів: 418

20 травня в приміщенні Снігурівської міської ради було підбито підсумки триденних командно-штабних навчань з органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, які проходили на території Снігурівської, Широківської, Горохівської та Березнегуватської громад.

В рамках навчань представники ГУ ДСНС вивчили стан організації роботи територіальних підсистем та їх ланок щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів, стан підготовки керівного складу та фахівців з питань цивільного захисту, діям у надзвичайних ситуаціях, діяльність із забезпечення пожежної та техногенної безпеки.

Під час відпрацювання раптових ввідних практично перевірили ефективність реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру, під час яких залучали органи управління та служби цивільного захисту громад.

Підсумовуючи триденні навчання, начальник управління організації заходів цивільного захисту Олександр Ліскович оцінив рівень взаємодії оперативно-чергових служб, рівень підготовки керівників територіальних спеціалізованих служб Снігурівської ОТГ в цілому як позитивний. Було окреслено декілька важливих питань, які необхідно вирішити для підвищення стану готовності до реагування на надзвичайні ситуації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано