A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Відбулась VІІІ позачергова сесія Снігурівської міської ради.

Дата: 21.05.2021 17:17
Кількість переглядів: 671

Фото без опису21 травня в Снігурівці відбулась VIII позачергова сесія міської ради. Депутати розглянули майже 60 питань порядку денного. Міський голова Інна Бойко відкрила сесію з інформації про роботу ради в міжсесійний період.

Найперше депутати розглянули питання про внесення зміни до заходів по виконанню Програми соціально – економічного та культурного розвитку населених пунктів Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади  на 2021 рік, а також питання внесення змін до бюджету Снігурівської ОТГ. Були затверджені Положення про громадські слухання (громадське обговорення), що проводяться Снігурівською міською радою, та про створення Центру фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти Снігурівської міської ради.

Також обранці підтримали ряд питань стосовно прийому та передачі деякого нерухомого та рухомого майна та внесли зміни до деяких договорів оренди, укладених міською радою з суб’єктами господарювання. Були розглянуті питання стосовно оприлюднення деяких проектів рішень а також низку земельних питань.

Під час сесії також підіймались питання забезпечення лікарів житлом, безпека дорожнього руху біля навчальних закладів та об’єктів торгівлі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано