A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Вперед у літо!

Дата: 25.05.2021 13:41
Кількість переглядів: 683

Жодних урочистостей та промов. Цього разу свої креативні ідеї колектив Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 втілив у справжню несподіванку для всіх своїх учнів, подарувавши дійсно незабутні враження від кінця навчального року. Адже для кожного з нас цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.Фото без опису

«Неймовірно, шалено, круто, неочікувано, неперевершено, різнокольорово», – саме такі епітети лунали на святі, що відбулося 24 травня. Здивовані були всі присутні, адже таке святкування закінчення навчання в школі проходило вперше.

На МО класоводів та класних керівників було обговорено умови та план проведення квест-гри «Вперед у літо». У грі взяли участь усі учні та вчителі школи, підтримали своїх дітей батьки. Перед школярами стояло завдання: знайти атрибут, який асоціюється саме зі святом Останнього дзвоника. Кожен класний колектив отримав індивідуальний маршрутний лист, на якому зазначено шість зупинок. Кожна зупинка має свою назву та своє призначення. Учням цікаво було знайти завдання в макаронах, узяти участь в «Малюнках на асфальті», веселій естафеті, проїхатись на велосипедах тощо. Усі учасники квест-гри були в піднесеному настрої.

Цей рік був для всіх особливим. Він дав нам досвід онлайн-навчання та підкреслив цінність живого спілкування. Звертаємося до всіх школярів з побажанням добра, щастя і здоров’я. Наше свято нагадує вам про омріяний прихід літніх канікул. Ми віримо в те, що ви проведете їх весело і цікаво, загартуєтеся, наберетеся сил, зустрінете нових друзів.

Тож, бажаємо вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано