A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко провела робочу зустріч з мешканцями села Івано-Кепине

Дата: 26.05.2021 13:31
Кількість переглядів: 484

Фото без описуУ вівторок, 26 травня 2021 року, міський голова Інна Бойко разом зі своїм першим заступником Андрієм Гищаком та заступником Олександром Кравченко брали участь у сходці місцевих жителів, на якій було піднято ряд важливих питань. На сходці також були присутні депутат Баштанської районної ради Вадим Бєлік та депутати Снігурівської міської ради Іван Гобокан і Віталій Золотий.

Зокрема, мешканці висловили невдоволення роботою завідувача сільського будинку культури та бібліотеки, підняли питання щодо відновлення вуличного освітлення, відведення місця для твердих побутових відходів, ремонт доріг, створення дитячого майданчика та окремі питання щодо місць випасу худоби.

Стосовно роботи будинку культури очільниця громади наголосила, що роботу завідувача та працівників будуть перевіряти відповідні фахівці та профільний заступник. У випадку підтвердження факту неналежного виконання завідувачем своїх посадових обов’язків – будуть прийняті відповідні кадрові рішення.

Також, присутні обговорили можливість будівництва дитячого майданчика в селі, де місцева молодь могла б проводити своє дозвілля. Міський голова надала наступні роз’яснення з даного приводу:

«В рамках президентської програми «Здорова країна» Миколаївська область має отримати кошти на будівництво 400 спортивних майданчиків для дітей. Хоча, на даний час ми ще не знаємо, скільки коштів отримає наша громада і як буде розподілятися кількість майданчиків облдержадміністрацією. Бо можливість отримання майданчиків буде залежати від багатьох факторів, в тому числі і від кількості населення у конкретному населеному пункті. Міською радою було подано заявку на будівництво 21 майданчика, тобто, в кожному населеному пункті нашої громади аби забезпечити рівні умови для всіх. Якщо нашу пропозицію буде погоджено облдержадміністрацією, то в селі Івано-Кепине обов’язково з’явиться такий майданчик» – відмітила Інна Бойко.

Були також надані відповідні роз’яснення з приводу відновлення вуличного освітлення у населеному пункті та  вивезення побутових відходів. Вадим Бєлік зі свого боку запевнив мешканців, що сприятиме вивезенню окремих видів відходів, які можуть бути використані для потреб сільськогосподарського підприємства.

Стосовно ремонту доріг Інна Бойко відмітила, що міською радою було подано заявку до Кабінету Міністрів України на отримання субвенції на соціально-економічний розвиток, в рамках якої частина коштів буде спрямована на придбання відповідної техніки, що дозволить самостійно виконувати поточний ремонт дорожнього покриття у населених пунктах громади. Відтак, в планах є придбання спеціалізованого автомобіля для проведення ремонту доріг повітряно-струменевим методом, катка та грейдера.

Заступник міського голови Олександр Кравченко надав роз’яснення щодо меж населеного пункту, за якими мешканці можуть випасати худобу та надав рекомендації щодо створення товариства по випасу худоби.

Після обговорення, керівництво громади та мешканці села здійснили виїзд за межі населеного пункту, де узгодили місця випасу худоби.

Обговоривши усі підняті питання, мешканці села були почуті і учасники зустрічі досягли консенсусу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано