A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко провела міжвідомчу апаратну нараду

Дата: 31.05.2021 19:21
Кількість переглядів: 640

Фото без опису31 травня в залі засідань Снігурівської міської ради відбулась міжвідомча апаратна нарада під головуванням міського голови Інни Бойко з керівниками підпорядкованих установ та організацій і структурних підрозділів, старостами та працівниками ради. У нараді також брали участь і керівники непідпорядкованих установ, що дає можливість налагодження спільної роботи.

Під час наради були підняті питання стосовно забезпечення лікарів житлом, обговорено цільову програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім», напрямком якої є надання довгострокових пільгових кредитів на будівництво, реконструкцію або придбання житла та заходи з енергозбереження.

Також Інна Володимирівна зупинилась на важливості продовження здійснення виїзних прийомів громадян у старостинських округах Снігурівської ОТГ та проінформувала про те, що найближчим часом має бути реалізовано проект з реконструкції трьох дитячих майданчиків на загальну суму 900 тис.грн. за кошти державної субвенції.

У ході наради заслухали керівників організацій стосовно стану справ у підпорядкованих установах. Також було підкреслено про відкриття на цьому тижні оновленого сучасного Центру надання адміністративних послуг, у якому будуть обслуговуватися мешканці нашої громади.

Наприкінці наради міським головою були надані відповідні протокольні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано