A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У Снігурівці відбулися заходи до Дня захисту дітей

Дата: 01.06.2021 21:30
Кількість переглядів: 532

Фото без описуЩороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, наставників. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.

У вівторок, 1 червня 2021 року, у місті Снігурівка відбувся цілий ряд заходів з нагоди Дня захисту дітей.

Очільниця громади Інна Бойко разом зі своїм заступником Світланою Голдун привітали зі святом маленького Артемчика – сина загиблого на Сході України військовослужбовця Сергія Платонова та вручили йому приємні подарунки.

В Будинку творчості дітей та юнацтва відбувся захід «Планета дитячих посмішок», в рамках якого було проведено фестиваль «Зірковий калейдоскоп», туристичний квест, показові виступи місцевих спортсменів з Кіокусін-кай карате та інше. На заході були присутні поважні гості – секретар міської ради Сергій Верловицький, інспектор ювенальної превенції Баштанського районного відділу поліції Анна Дмітрієва, начальник відділу освіти Снігурівської міської ради Юлія Клапчук, котрі привітали присутніх із святом і побажали гарного відпочинку під час літніх канікул. Надалі відбулося яскраве дійство «Планета дитячих усмішок», в якому взяли участь усі бажаючі. Присутніх вразили виступи вихованців гуртків «Пішохідний туризм». Роботами гуртківців була прикрашена виставка «Барвистий світ творчості». У майстерні юного митця отримали майстер-клас від найкращих вихованців декоративно-ужиткового напряму, традиційно прикрасили дерево квітками мрії.     

Під керівництвом тренера Олега Павленко вихованці Снігурівської філії федерації Кіокусін-кай карате продемонстрували результати тренувань та отримали грамоти від міської ради.     

Привітали дітей із світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей дільничні офіцери поліції ВП № 2 Баштанського РВП ГУНП в Миколаївській області Дмитро Коротинський та Святослав Ларін. Працівники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України в Миколаївській області порадували показовими виступами та порадами, як вести себе під час літнього відпочинку.                                           

В цей день в Центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Журавлик» Снігурівської міської ради пройшов святковий захід «Світ барвистий, веселковий, різнокольоровий», наповнений захоплюючими подорожами із зупинками «Пісенна», «Енергійна», «Танцювальна», «Спортивна» на яких діти весело відпочивали. А головною родзинкою була зупинка «Сюрпризна», на якій вихованці центру отримали чарівну скриню, що  була заповнена солодкими подарунками, повітряними кульками. Одна з кульок повела дітей до смачного морозива. Закінченням свята стало розмальовування  яскравим аквагримом від працівників центру та смакування солодкою ватою.  Присутні на святі заступник голови Снігурівської міської ради Світлана Голдун та голова громадської організації СОІУ Тетяна Васюра  спілкувалися з дітьми, вітали їх із святом та подарували їм солодкі подарунки і спортивні м’ячі.

Спортивні святкові заходи для дітей проходили в Снігурівській ДЮСШ під назвою «Свято дитинства», в ході яких відбулися змагання з дзюдо на призи голови міської ради Інни Бойко. На святі були присутні заступник міського голови Олександр Кравченко, депутат Баштанської районної ради Костянтин Завірюхін, депутат міської ради Олена Ткаченко, начальник відділу освіти міської ради Юлія Клапчук та інспектор ювенальної превенції Баштанського районного відділу поліції Анна Дмітрієва, які привітали дітей з їх святом та вручили приємні подарунки та нагороди.

В актовій залі Снігурівської дитячої школи мистецтв відбувся святковий концерт для маленьких мешканців нашого міста. Для дітлахів також влаштували майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва та кулінарії, де діти вчилися розмальовувати і прикрашати печиво.

Завершився цикл святкових заходів до Дня захисту дітей дійством у фойє міського будинку культури  під назвою «Рarty в стилі Малефісенти». В фойє було облаштовано тематичні декорації, фотозону та «арт-студію Малефісенти». Програма, яку відкрили учасники танцювального ансамблю «Джерело», супроводжувалася цікавими квестами та флешмобами. Свято пройшло цікаво, змістовно та в доброзичливій атмосфері!

Незважаючи на не по-літньому прохолодну погоду, діти отримали масу задоволення, гарний настрій та солодкі подарунки.

«Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії, адже саме в дітях ми вбачаємо сенс свого життя, в них втілюємо свої мрії, задля них працюємо, творимо, живимо. Діти були і завжди залишаються нашим найдорожчим скарбом, гордістю і надією держави», – зазначила міський голова Інна Бойко за підсумками проведених заходів.

Очільниця громади Інна Бойко висловлює подяку за надані солодкі подарунки для дітей небайдужим підприємцям Снігурівщини: Жердєву А.В., Мураль М.В., Завірюхіну П.Л., Кот А.С.,  Хижняку О.І., Вараксі Н.В., Поскрипко Т., Шатковій Л.Й., Паламарчук Н.В., Воложаніну Д., Пірумяну В., депутату міської ради Кожанову О.Ю., адміністрації ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» в м.Снігурівка та Снігурівському Товариству Червоного Хреста України.

Фоторепортаж можна переглянути за наступним посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано