A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівській ОТГ урочисто відкрили сучасний ЦНАП

Дата: 02.06.2021 13:45
Кількість переглядів: 1227

Фото без описуВранці, 2 червня, в самому центрі Снігурівки біля Будинку культури було по-справжньому святково, попри дощову погоду. Повітряні кульки, урочиста музика, яскраві виступи артистів вітали снігурівчан, які зібралися на церемонію відкриття оновленого Центру надання адміністративних послуг в Снігурівській міській територіальній громаді. 

«Шановні мешканці та гості міста! У нашому суспільстві завжди була потреба в розвитку та у підтримці довіри громадян до органів влади. Завдяки децентралізації влади та об’єднанню громад повноваження і можливості органів місцевого самоврядування постійно зростають. Своєчасне, повне та якісне надання адміністративних послуг населенню - дуже важливий компонент реформи децентралізації», - відзначили у вступному слові ведучі.

Тож, у Снігурівській громаді розпочав роботу Центр надання адміністративних послуг, у новенькому ЦНАПі мешканці зможуть отримати 170 послуг. Надійними партнерами по створенню ЦНАПу стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою».

На урочисту церемонію відкриття Центру надання адміністративних послуг завітали міський голова Інна Бойко, заступник голови Миколаївської ОДА Роман Пашнєв, керівник команди в Україні напряму з покращення якості надання адмінпослуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» Ольга Глазунова, начальник Управління Державної міграційної служби в Миколаївській області Володимир Іванов, заступник начальника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Миколаївській області (філія ГСЦ МВС) Юрій Рибак, голова Баштанської районної ради Наталія Олійник, а також депутати обласної, районної та міської рад, представники влади та місцеві мешканці.

«Це велике досягнення, і ми пишаємося тим, що саме наша громада отримала можливість відкрити власний ЦНАП, який відповідає сучасним вимогам та європейським стандартам. Жителі громади будуть мати ширший спектр послуг в форматі «єдиного вікна» без черг та візитів до кабінетів. Особливу увагу приділено підвищенню рівня комфортності для осіб з інвалідністю. Це ще один крок на шляху змін старої системи на сервісну службу, орієнтовану на потреби громадян. Новий ЦНАП – це зручний графік роботи та розташування, віддалені робочі місця в усіх старостинських округах. Глибока вдячність усім, хто доклав чималих зусиль, аби сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги у комфортних умовах, представникам міжнародної програми U-LEAD, депутатам міської ради за співпрацю, розуміння і підтримку», - відзначила у своєму виступі голова громади Інна Бойко.

Як відомо, одне з завдань Програми «U-LEAD з Європою» - покращення якості надання послуг жителям громади. Тож, всі працівники Центру пройшли спеціальну тренінгову програму по підвищенню кваліфікації, про що отримали спеціальні сертифікати.

Почесне право перерізати стрічку й урочисто відкрити Центр надання адміністративних послуг надали Інні Бойко, Роману Пашнєву та Ользі Глазуновій. Після чого керівник ЦНАП Антоніна Іванків ознайомила всіх з умовами, які створені для працівників та відвідувачів Центру надання адміністративних послуг, та провела невеличку екскурсію. Поважним гостям також вручили приємні подарунки на пам’ять – книги про наш край «Снігурівщина: із минулого в майбутнє» та поробки, які були виготовлені власноруч місцевими майстрами. А наостанок усі бажаючі мали змогу зробити спільне фото на згадку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано