A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

По старостинським округам Снігурівської ОТГ привітали дітлахів із святом.

Дата: 02.06.2021 16:37
Кількість переглядів: 611

До Міжнародного дня захисту дітей по населеним пунктам Снігурівської територіальної громади пройшла низка заходів. Музично-розважальна програма, ігри, солодощі – все, що треба для чудового старту найулюбленішої дитячої пори року, незважаючи на зовсім нелітню погоду.

В Галаганівці підготували святкову фотозону з героями казок, організували запальну дискотеку, а винуватців свята щедро пригощали соком та морозивом. Не оминуло свято і  Єлизаветівку: конкурси, естафета, ігри та святковий концерт, а на десерт – солодощі та призи. Не відставали і новокандаківці – пісні, танці та гарний настрій сьогодні були гарантовані всім і кожному, хто завітав на святкування. А в Нововасилівці підійшли до проведення заходу творчо – квест-гра «Мій домашній улюбленець» нікого не залишила байдужим.

Святкові заходи пройшли в будинку культури с.Першотравневе та Трудолюбівській бібліотеці. Діти малювали малюнки, створили емблему дружби, грали в ігри, танцювали, а потім всіх пригостили солодощами.

Пройшли заходи до Дня захисту дітей в с.Павлівка та с.Івано-Кепине. Першими святкувала малеча в дитячому садочку, розповідали віршики, співали. Було дуже цікаво спостерігати за змаганнями, дітки повеселили своїх матусь. В сільському клубі також відбулися заходи для всієї дітвори, проводились конкурси, ігри, дітки активно приймали участь. Ніхто не залишився без подарунків, солодощів, морозива.

В Калинівці провели яскравий конкурс малюнку на асфальті. В Новопавлівці після активної розважальної програми дітлахів пригостили морозивом та солодощами. В Афанасіївці пройшли веселі розваги під гаслом «Дітям - радість, дітям - сонце, дітям - мир і доброта!». У Кобзарцях провели святкову квест-розвагу «У пошуках скарбів». У Тамариному, Василівці, Євгенівці та Павло-Мар’янівці свято також вдалося на славу! Тут провели спортивні перегони на повітряних кулях, вікторини та конкурси, а завершилась все солодкими подарунками та позитивними враженнями від активного відпочинку.

Велика подяка і спонсорам дитячих посмішок! Це ТОВ СП ПАЕК (Бєлік В.М.) Бережанський О.М., Золотий  В.С., Мацюта  С.В., Крокосенко В.В., Томко В.І., Глазунова О.А., Гордієнко Н.І. , Чіпко М.А., Вавілін В. М., Любкіна О.Г., Любкін О., Цабан Н.Р., Захарко Н.В., Козлов Д.М., Поляшенко А.С., І.Лакота, В.Коваль, В.Томко, В.Кореновський, В.Снєговий, М.Мураль, Т.Троян, Л.Золота, Сергій та Наталія Гентош,  В.Троян, Гобокан І.І., Верловицький С.В., Затірко В.М., Федак А.А., Гавлюк В.В., Кандюк В.С., Калюжний В.В., Кухар В.Р.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано