A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівці приводять до належного вигляду клумби

Дата: 07.06.2021 16:51
Кількість переглядів: 475

Фото без описуЗ настанням сприятливих погодних умов працівники комунального підприємства «Снігурівський благоустрій» розпочали роботи з приведення до належного вигляду клумб та квітників у м.Снігурівка.

Так, розпочато висаджування квітів на клумбах в мікрорайоні «Сонячний» біля «АТБ», біля Стели загиблим воїнам-снігурівчанам у Другій Світовій війні, в мікрорайоні «Семи вітрів» на кільці при в’їзді в місто.

Надалі висадка квітів продовжиться біля пам’ятнику Березнегувато-Снігурівській операції в районі залізничного вокзалу, на клумбах біля перехрестя вулиць Суворова та Центральної і біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам. Також, посадочний матеріал було роздано усім школам, дитячим навчальним закладам та Снігурівській дитячій школі мистецтв для подальшої висадки.

«У весняно-літню пору особливо приємно працювати, роблячи нашу громаду кращою, надаючи їй естетичного вигляду. Наші працівники займаються облаштуванням клуб, квітників та прибиранням вулиць. Робота кипить», - відзначила начальник КП Олена Піхоцька



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано