СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко: «Від податкових надходжень залежить добробут громади»

Дата: 10.06.2021 09:24
Кількість переглядів: 541

Фото без описуВчора у міській раді відбулася робоча зустріч Снігурівського міського голови Інни Бойко з приватними підприємцями міста з приводу сплати податків. На минулій сесії міської ради було прийнято рішення про оприлюднення проекту рішення про встановлення ставок і пільг зі сплати податків, які почнуть діяти з 1 січня 2022 року. Адже ефективний розвиток громади потребує відповідного фінансового забезпечення, яке залежить безпосередньо від наповнення місцевого бюджету.

Проектом передбачається створення умов для надходження до бюджету коштів від сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, плати за землю, транспортного податку та єдиного податку, забезпечення позитивного впливу на ринкове середовище та умови конкуренції на території Снігурівської міської територіальної громади.

Спільно з приватними підприємцями відбулося обговорення даного проекту, в ході якого підприємцями було надано відповідні пропозиції та рекомендації, які будуть винесені на розгляд депутатів для прийняття даного рішення.

«Дане питання є критично важливим, оскільки від сплати податків в повній мірі також залежить утримання шкіл, дитячих садків, ремонт доріг та добробут громади в цілому», – відмітила Інна Бойко.

Міський голова Інна Бойко довела присутнім показники дохідної частини бюджету громади, податкових надходжень а також ставки податків по іншим громадам області для порівняння.

Підприємці також піднімали питання щодо здійснення контролю за легалізацією праці, земельні питання, залучення інвестицій, функціонування соціальних закладів та перспективи розвитку громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано