A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У Снігурівці відбулись атестацiйнi збори секції кiокушин карате.

Дата: 14.06.2021 15:14
Кількість переглядів: 339

11-13 червня на базi Снігурівської ЗОШ №3 відбулись атестаційні збори з кiокушин карате під керівництвом офіційного представника Європейської Федерацii KWF сенсея Дмитра Нiколаєва (4 Дан). 26 вихованців тренера Снігурівської секції кіокушин карате Олега Павленка підвищили свій рівень та отримали відповідні сертифікати.

Вітаємо спортсменів з проходженням атестації!

Протягом 12 років тренер Олег Павленко виховав більше 300 спортсменів, серед яких 1 майстер спорту, 2 кандидати в майстри спорту, призер Європи, чемпіони України, призери України, чемпіони та призери обласних загань.

Спортсмени Снігурівської секції карате входять до складу збірної України, постійно представляючи її на чемпіонатах Європи.

Нещодавно, за сприяння генерального директора ТОВ СП «ПАЕК» Валентина Шаповалова було придбано 6 боксерських мішків та 11 ракеток-хлопушок для більш якісної підготовки спортсменів.

Нагадаємо, що в березні 2018 року колишнім генеральним директором ТОВ СП «ПАЕК» Юрієм Кормишкіним було придбано і подаровано татамі вартістю близько 60 тис.грн.

Снігурівське відділення федерації кіокушин карате Миколаївської області, батьки спортсменів та Снігурівська міська рада висловлюють щирі слова подяки генеральному директору ТОВ СП «ПАЕК» Валентину Шаповалову за небайдужість та допомогу у матеріально-технічному забезпеченні Снігурівської секції кіокушин карате.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано