A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівська дитяча школа мистецтв відзначила 60-ти річний ювілей з дня створення

Дата: 15.06.2021 09:09
Кількість переглядів: 562

Фото без описуУ понеділок, 14 червня 2021 року, свою поважну річницю від дня створення відсвяткувала Снігурівська дитяча школа мистецтв – навчальний заклад, що пройшов довгий і насичений шлях, аби стати справді еталонною школою естетичного виховання.

Далекий 1961 рік став роком відкриття Снігурівської музичної школи. Працювало два відділення – народне та фортепіанне. Пізніше було відкрито клас гітари, клас духових інструментів та клас сольного співу. Досвідчені фахівці вели у світ музики своїх вихованців, а нагородою з їх працю ставали щиро вдячні учні. Нещодавно було відкрито ще два відділення – художнє та хореографічне. Також заклад змінив назву на «Снігурівська дитяча школа мистецтв».

На святкування 60-річного ювілею школи завітали Снігурівський міський голова Інна Бойко разом з секретарем міської ради Сергієм Верловицьким, численні випускники, учні та їхні родини, ветерани цієї справи, працівники освітніх і культурних закладів та установ і багато інших гостей.

«Історія вашого закладу – яскравий приклад того, як треба любити свою справу. Велика подяка викладачам школи, які змалечку прививають своїм вихованцям тягу до прекрасного і любов до мистецтва. Хай і надалі у вашій школі панує атмосфера, де затишно почувають себе і діти, і викладачі. Бажаю процвітання вашому закладу і всього найкращого», – зазначила Інна Бойко у своєму вітальному слові.

Від імені депутатського корпусу міської ради, очільниця громади вручила директору Снігурівської ДШМ Олені Логвіновій сертифікат на суму 20 000грн для придбання спеціального покриття для танцювальної зали.

На знак вдячності за працю, найкращих працівників закладу було відзначено грамотами Снігурівської міської ради.

Звітний концерт школи – це завжди сюрприз і завжди щось таке незвичайне і грандіозне. Випускники, учні і викладачі закладу підготували святкову програму, на якій звучала класична, сучасна музика, об'єднання з хореографією.

Було багато подарунків, квітів і теплих слів, оплесків і словесних подяк. В ході концерту неодноразово зазначалось, що школа позитивно вплинула на підростаюче покоління та дала путівку в життя багатьом талановитим учням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано