A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

«Бажаємо щастя, любі лікарі!»: на Снігурівщині відбувся святковий концерт до Дня медичного працівника

Дата: 17.06.2021 16:33
Кількість переглядів: 818

Фото без описуЗа  доброю  традицією  у  третю  неділю червня відзначається День медичного працівника. Його відзначають не тільки лікарі і медсестри, але й усі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів.

День медичного працівника є одним з найважливіших свят в календарі. Щодня, щогодини і щомиті лікарі, медсестри та санітари рятують людей і допомагають їм повернутися до колишнього життя. Саме вони стоять на сторожі здоров'я нації і країни.

У четвер, 17 червня 2021 року, в Снігурівському міському будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди Дня медичного працівника. Привітати медиків Снігурівщини з їх професійним святом завітали Снігурівський міський голова Інна Бойко разом з секретарем міськради Сергієм Верловицьким, голова Баштанської райдержадміністрації Владислав Дмитрів разом зі своїм заступником Андрієм Дяченко та заступник голови Баштанської районної ради Тетяна Мезіна.

«Дорогі медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята! І вдень, і вночі ви насторожі, ви поруч, завжди готові надати необхідну допомогу хворому! У важкий час ви цілодобово на варті здоров’я та людського життя. Кожен із вас виконує надважливу функцію – порятунку та лікування: чи то на прийомі в поліклініці, чи в лікарняній палаті, чи в операційній. Ви – ангели-охоронці в білих халатах! Нехай Господь дає вам безмежне терпіння, сміливість, рішучість, мужність і сили.  Нехай здійснюються всі ваші задуми та мрії, а віра й оптимізм допомагають долати життєві незгоди і досягати нових непідкорених вершин!», – зазначила Інна Бойко у своєму вітальному слові.

До слів привітання також долучилися очільник Баштанської РДА Владислав Дмитрів, заступник голови Баштанської райради Тетяна Мезіна та директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Павло Соловйов.

За багаторічну сумлінні працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі медицини, надання якісних медичних послуг жителям Снігурівщини, активну участь у протидії поширенню коронавірусної хвороби СОVID-19 та з нагоди Дня медичного працівника, грамотами було нагороджено медичних працівників Снігурівщини з нагоди їх професійного свята.

Для присутніх медичних працівників звучали вітальні пісні та запальні виступи артистів Снігурівського міського будинку культури і Снігурівської дитячої школи мистецтв.

Недоспані ночі, накопичена втома, щоденна копітка і потужна інтелектуальна праця і нечувана фізична витривалість, море наукової інформації, яку доводиться щодня пропускати через свій розум, океани людського болю і страждань, які кожен щодня переживає у своєму серці – усе це про роботу медика.

Люди в білих халатах – постійні вартові життя й здоров’я населення. Із вдячністю згадують снігурівчани тих, хто працював у районі, і тих, хто трудиться нині, - лікарів, фельдшерів, медсестер, санітарок, адже ці люди були і є запорукою нашого здоров'я,  нашими рятівниками та спасителями у найтяжчі хвилини нашого життя!

Бажаємо нашим лікарям спокійних ночей і не обтяжених втратами днів! Нехай ніколи їм не доведеться засумніватися в тій користі, яку вони приносять кожною хвилиною своєї роботи!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано