A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівській ОТГ продовжуються випадки вандалізму

Дата: 17.06.2021 18:07
Кількість переглядів: 608

Фото без описуРаніше повідомлялося про те, що в Снігурівці час від часу фіксуються випадки вандалізму з боку окремих несвідомих громадян. Вандали трощать лавки, дитячі майданчики, б’ють ліхтарі, перевертають урни для сміття, псують пам’ятники, та навіть банкомати.

Черговий неприємний випадок стався днями на території міста. Невідомими особами було пошкоджено лавки в парку біля Центральної площі, вони були вщент розбиті. Так, звісно, силами працівників комунального підприємства «Снігурівський благоустрій» лавки були оперативно відремонтовані, але виникає питання, скільки ще буде продовжуватися таке ставлення до комунального майна територіальної громади? Натомість, снігурівчани постійно скаржаться на те, що в ОТГ нічого не робиться для громадян, нема куди вийти відпочити тощо.

Міська рада вкотре звертається до снігурівчан з проханням переглянути своє ставлення до раціонального використання та збереження комунального майна. Про дані факти повідомлено правоохоронні органи, тому наголошуємо, що така ганебна поведінка буде суворо каратися не лише громадським осудом, але й фінансовими стягненнями с правопорушників.

Нагадуємо, якщо ви стали свідком вандалізму, просимо невідкладно повідомляти в правоохоронні органи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано