A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівській ОТГ пройшов Чемпіонат України з боротьби кураш

Дата: 22.06.2021 12:00
Кількість переглядів: 498

У неділю, 20 червня, на базі Дитячо-юнацької спортивної школи з дзюдо відбувся Чемпіонат України серед учнів з боротьби кураш. До Снігурівки з’їхалися команди з усіх куточків України – Київ, Хмельницький, Миколаїв, Херсон, Донецьк, Очаків, Скадовськ, Березнегувате, Шепетівка, с. Новомиколаївка, с. Первомайське, команди Миколаївської, Донецької та Хмельницької областей. Змагання відбулись за підтримки Валерія Кіптика та Володимира Фроленка.Фото без опису

Урочисто відкрив змагання Заслужений тренер України Сергій Зіньковський. Від імені міської ради учасників змагань привітали заступник міського голови Олександр Кравченко та начальник відділу освіти Юлія Клапчук та голова батьківського комітету ДЮСШ Олена Ткаченко. Привітали учасників турніру Президент Федерації боротьби кураш України Володимир Мачугін та представник Міжнародної Федерації боротьби кураш Ольга Мачугіна. Триразовий чемпіон Світу з боротьби самбо Станіслав Кушик (м. Хмельницький) виступив на татамі арбітром сьогоднішніх змагань.

Під звуки Державного Гімну спортсмени налаштувалися на боротьбу, а поєдинки дійсно були запеклими та безкомпромісними. Змагання пройшли у різних вагових категоріях і подарували глядачам справжнє видовище.

У підсумку І загальнокомандне місце виборола Снігурівка, ІІ місце у команди Шепетівки Хмельницької області, ІІІ місце у команди з Херсону. У заліку областей І місце вибороли спортсмени Миколаївщини, на ІІ місці – Хмельницька область, ІІІ місце розділили між собою команди Херсонської та Донецької областей. Переможці турніру отримали грамоти, медалі та Кубки.

Серед снігурівчан Чемпіонами України серед учнів стали: Марина Семенова, Христина Лаврухіна, Анастасія Рапота, Ольга Лопатньова, Ангеліна Зіньковська, Дар’я Шкрабляк, Ольга Клеветенко, Олександра Катрич, Анастасія Лемак, Іван Берест, Руслан Кравчук, Ілля Василенко, Валерій Продіус, Костянтин Гладиш, Кирило Ткаченко, Андрій Тюпало, Владислав Лопатньов, Віктор Андрієвський, Нікіта Зіньковський, Данило Гуцей, Єлізар Карпов, Влад Левицький, Ярослав Лопатньов, Олександр Заржицький.

«Вітаю снігурівських спортсменів, які своїми перемогами в черговий раз доводять свій клас та майстерність на турнірі такого рівня. Сергій Зіньковський зібрав навколо себе найкращих вихованців, які мають величезний потенціал та жагу до перемог. І сьогоднішні результати змагань – яскраве тому підтвердження!», - відзначив заступник міського голови Олександр Кравченко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано