A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

УДКСУ інформує

Дата: 23.06.2021 08:47
Кількість переглядів: 337

Управління Державної казначейської служби України у Снігурівському районі Миколаївської області відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України  від 21.04.2021 № 403 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти» Управління звертає увагу на наступне.

Пунктом 9 Порядку та умов передбачено використання субвенції на засадах спів фінансування:

для бюджетів міських територіальних громад, чисельність населення яких станом на 1   січня 2020 р. становила менш як 40000 осіб, селищних територіальних громад, сільських територіальних громад: не більш як 90 відсотків- за рахунок субвенції та не менш як  10 відсотків – за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Джерелами співфінансування коштів місцевих бюджетів не можуть бути кошти державного фонду регіонального розвитку та міжбюджетні трансферти з державного бюджету місцевим бюджетам, включаючи залишки коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

При цьому, обов»язковою умовою фінансування за рахунок субвенції є попереднє спрямування коштів місцевих бюджетів за цільовим призначенням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано