A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко провела засідання виконавчого комітету

Дата: 24.06.2021 11:54
Кількість переглядів: 696

Фото без описуУ середу, 23 червня 2021 року, міський голова Інна Бойко провела чергове засідання виконавчого комітету Снігурівської міської ради. На порядок денний засідання було винесено понад два десятка питань.

В ході порядку денного члени виконкому розглянули питання забезпечення охорони праці та пожежної безпеки, виплату одноразової премії випускника-медалістам закладів загальної середньої освіти Снігурівської міської ради, включення житлового приміщення в місті Снігурівка до складу службового житла та ряд інших питань.

Члени виконкому також підтримали створення Робочої групи з обстеження використання земельних ділянок сільськогосподарського призначення в межах території Снігурівської міської територіальної громади та моніторингу сплати податків до місцевого бюджету.

«Необхідно активізувати роботу у даному напрямку, оскільки від сплати податків залежить розвиток усієї громади. Для прикладу, лише у Першотравневому старостинському окрузі тільки 20% одноосібників подали декларації. Відтак з даного округу бюджет громади недоотримав більше 500тис.грн. податку», – прокоментувала міський голова Інна Бойко.

В ході засідання було також обговорено питання уточнення адрес, прийняття громадян на квартирний облік, надання дозволу на продаж нерухомого майна тощо.

Розглянувши усі питання порядку денного, виконавчий комітет Снігурівської міської ради ухвалив відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано