СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У Снігурівці відбувся святковий концерт з нагоди 25-ї річниці Конституції України

Дата: 24.06.2021 17:53
Кількість переглядів: 783

Батьківський краю, земле славна,

Коріння мого роду і життя.

Розквітне в гордості державній

Твоє щасливе майбуття.

 

Фото без описуДень Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості, воно безумовно належить до числа дат, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє.

У четвер, 24 червня 2021 року, в Снігурівському міському будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди Дня Конституції України. Привітати присутніх зі святом завітали Снігурівський міський голова Інна Бойко разом з секретарем міськради Сергієм Верловицьким, голова Баштанської районної ради Наталія Олійник разом зі своїм заступником Тетяною Мезіною.

«28 червня – знаковий день для українців, бо саме цього дня, 25 років тому, ми отримали основоположний документ найвищої юридичної сили – Конституцію України. В той історичний момент серця українців сповнила гордість за країну і віра в її майбутнє. Проте Основний Закон лише визначає шлях, яким треба йти. Решта залежить від нас, від нашої консолідації, злагодженості рішень та дій. Тому, вкрай важливо, щоб Основний Закон, його постулати були для кожного не лише правовою декларацією з найвищою юридичною силою, а й нормою повсякденного життя. Бо Конституція України є основою єдності українського суспільства, його життя та формування свідомої нації. Шановні присутні! Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, щастя і достатку, любові, миру, натхненної праці та успіхів задля розбудови стабільної і процвітаючої України. Зі святом!» – зазначила міський голова Інна Бойко у своєму вітальному слові.

До слів привітання також долучилася голова Баштанської районної ради Наталія Олійник.

З нагоди свята, очільниця громади Інна Бойко нагородила грамотами Снігурівської міської ради колективи КНП «Снігурівська міська лікарня», КНП «Снігурівський центр ПМСД» та Снігурівської дитячої школи мистецтв.

День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості, воно безумовно належить до числа дат, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє.

Роки незалежності – то роки нашого воскресіння, єднання, осмислення своєї долі й історії. А до цього українці століттями йшли до створення своєї суверенної держави.

Для присутніх звучали вітальні пісні та запальні виступи творчих колективів та артистів Снігурівського міського будинку культури і Снігурівської дитячої школи мистецтв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано