A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівські комунальники відкачали воду з підтопленого понтону Василівського мосту

Дата: 24.06.2021 19:05
Кількість переглядів: 399

Фото без описуДнями відбулось часткове підтоплення одного із понтонів Василівського понтонного мосту через річку Інгулець. Така проблема виникає кожен рік у зв’язку з рухом великовагового транспорту в період збору врожаю зернових культур та фізичною зношеністю металевих конструкцій мосту.

Вчора, 23 червня 2021 року, працівниками комунального підприємства «Снігурівський комунальник» було вжито заходів щодо відкачування води з понтону.

Наразі рух автомобільного транспорту понтонним мостом здійснюється в штатному режимі.

Як відомо, даний міст має ремонтувати управління інфраструктури Миколаївської ОДА, оскільки він знаходиться на балансі даної установи.

«Якщо комунальні служби Снігурівської ОТГ своїми силами регулярно не відкачували б воду з понтонів, то два понтони вже б опинилися на дні. Маю надію, що управління інфраструктури Миколаївської ОДА докладе максимум зусиль, щоб не допустити остаточного виходу з ладу даного мосту. Також, мешканці навколишніх сіл з нетерпінням чекають початку будівництва нового мосту і міська рада регулярно відслідковує проведення торгів по будівництву», – прокоментувала міський голова Інна Бойко.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано