A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Шановні випускники!

Дата: 02.07.2021 12:07
Кількість переглядів: 397

Ви в очікуванні найурочистішої події у вашому житті – випускного вечора. Це зворушливе свято, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. Шкільні роки наповнені цікавими подіями, учнівськими турботами, новими відкриттями, іноді розчаруваннями, але великими сподіваннями. Для кожного з вас школа – це вірні друзі, перші вчителі, найяскравіші враження і незабутні спогади. Тепер попереду – непросте доросле життя, нові можливості й перспективи.

Висловлюю щиру подяку всім педагогам нашої громади за щоденну віддану працю, за терпіння і віру у здібності й та­ла­н­ти кожного учня, за знання і досвід, за те, що для своїх вихованців ви стали щирими друзями, мудрими наставниками і порадниками.

Також вітаю і батьків сьогоднішніх випускників. Разом зі своїми дітьми ви пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи першим здобуткам та підтримували у хвилини невдач, своєю безмежною та відкритою любов’ю надавали сил і натхнення на нові звершення.

Шановні випускники, прийміть найщиріші вітання з нагоди свята. З вірою у завтрашній день, впевненістю у власні сили, крокуйте в щасливе мирне майбутнє. Нехай з вами завжди будуть поруч вірні друзі та мудрі наставники! Переконана, що ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до рідної домівки, а набуті знання й уміння ви вміло спрямуєте на благо рідного краю  та нашої держави. Примножуйте славу рідної землі, бо народилися ви і зростали у незалежній Україні, яку віками виборювали наші Герої. Будьте гідними їх послідовниками та справжніми громадянами, гордо несіть славу минулих поколінь та творіть нову величну історію нашої держави!

 

Міський голова Інна Бойко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано