A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко провела міжвідомчу апаратну нараду

Дата: 02.07.2021 16:32
Кількість переглядів: 453

Фото без описуУ п’ятницю, 2 липня 2021 року, міський голова Інна Бойко провела розширену міжвідомчу апаратну нараду за участі керівників структурних підрозділів, установ та організацій громади і старостами старостинських округів.

Розпочинаючи нараду, очільниця громади Інна Бойко представила присутнім новопризначеного керуючого справами виконавчого апарату міської ради Любов Мендус та завідувача сектору з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, будівництва, розвитку  інфраструктури та комунальної власності міської ради Володимира Ягодинця.

На порядок денний наради було винесено чимало питань, які стосуються розвитку громади. Інна Бойко проінформувала присутніх про те, що Миколаївська область отримала 8,7 млн грн для створення спеціалізованих служб підтримки для осіб, які постраждали від домашнього насильства. Субвенцію отримає також і Снігурівська громада. На виконання Указу Президента України «Про невідкладні заходи із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства» 21 квітня 2021 року Урядом прийнято постанову № 398 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі». Нещодавно Снігурівською міською радою було подано заявку до Міністерства соціальної політики України на отримання коштів зазначеної субвенції для створення у місті Снігурівка притулку для осіб які постраждали від домашнього насильства.

В ході наради Інна Бойко підняла питання стану ділянки автомобільної дороги Р-81 від траси Т-15-08 до міста Снігурівка, на якій минулого року було проведено ремонт. Очільниця громади доручила направити клопотання до обласних служб-балансоутримувачів щодо неякісного ремонту дорожнього покриття.

Спільно з представниками медичних закладів було обговорено питання залучення молодих спеціалістів, зокрема у фельдшерсько-акушерські пункти громади.

Також учасники наради обговорили питання медицини, освіти та культури і ряд організаційних питань. За підсумками проведеної наради було надано відповідні протокольні доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано