A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У Снігурівській ОТГ пройшли випускні вечори

Дата: 02.07.2021 23:28
Кількість переглядів: 607

Фото без описуСьогодні, 2 липня, загальноосвітні навчальні заклади Снігурівської міської об’єднаної громади провели у доросле самостійне життя 134 своїх вихованців. За доброю традицією випускники в останній раз зібрались у стінах своїх навчальних закладів, щоб отримати один з найголовніших документів – атестат про повну загальну середню освіту.

Представники міської влади також не проминули нагоду, щоб завітати на святкове дійство та привітати майбутнє територіальної громади із закінченням цікавої подорожі шкільною стежкою й побажати успішної впевненої дороги у бурхливе життя, сповнене нових викликів та вражень. Так, міський голова Інна Бойко була в гостях у Снігурівській ЗОШ №3, заступник міського голови Світлана Голдун розділила радість з випускниками Снігурівської ЗОШ №1, а секретар міської ради Сергій Верловицький поздоровив учнів опорної школи у Снігурівці.

Після численних щирих вітань від гостей, адміністрації ЗОШ та батьків, директори шкіл урочисто вручили винуватцям свята довгоочікувані атестати. Святкові сценарії випускних вечорів у кожній школі були щедро переплетені чудовими музично-танцювальними вітаннями. Ніжними переливами звучала мелодія прощального вальсу. Кружляючи у танці, учні прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками. Вечір видався водночас і радісним, і сумним, адже дехто не міг сховати сльози від розчулення, тривоги та переживань. А далі молодь пішла зустрічати свій перший дорослий ранок.

Слід зазначити, що цього року у Снігурівській ОТГ, як і зазвичай, є «золоті» медалісти. Зокрема, у Снігурівській ЗОШ (опорний заклад) медалі отримали 5 випускників: Ашахман Дар’я, Васильєва Олександра, Вирва Анна, Кириченко Софія, Тарасенко Сергій. У Снігурівській ЗОШ №3 – 3 учні: Вороніна Анна, Торська Юлія, Трофименко Дар’я. Серед гімназистів медалі отримали троє учнів - Бондар Анна, Бондюченко Ольга та Цой Вікторія.

Окрім того, кожен медаліст отримав від депутатського корпусу Снігурівської міської ради премію у розмірі 1000грн на свої банківські рахунки.

«Закінчення школи та атестат про загальну середню освіту для вас, випускників, – це своєрідна перепустка у країну дорослих, де потрібно складати екзамени новому учителю, ім’я якого – Життя.  Зараз дуже важливо зробити правильний вибір і обрати професію, якій присвятите все своє життя, головне лише прислухатися до свого серця і поклику душі. У стінах шкіл Снігурівщини ви отримали безцінний багаж знань і досвід, який обов’язково допоможе вибрати правильну дорогу в житті. Я вірю, що вам не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо будете йти до обраної мети та реалізуєте свої здібності і таланти», - відзначила Інна Бойко за підсумками проведених заходів.

Сльози іскрилися в очах батьків, коли їх діти виконували пісні прощання зі школою.

Кружляє шкільний вальс, звучать пісні, лунають щирі вітання…  Усе це лишиться добрим дитячим спогадом останньої миті шкільного життя. А завтра…  А завтра - доросле життя, сповнене несподіванок, рішень, добрих надій, здійснення мрій, планів та досягнень.

Тож, в добру  путь – ВИПУСКНИКИ 2021!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано