A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Члени виконкому підтримали ініціативу міського голови встановити щомісячну матеріальну допомогу та одноразову адресну грошову допомогу молодим лікарям

Дата: 15.07.2021 22:16
Кількість переглядів: 471

Фото без опису

У середу, 14 липня 2021 року, секретар Снігурівської міської ради Сергій Верловицький провів позачергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 7 питань.

В ході засідання члени виконавчого комітету одноголосно підтримали встановлення розмірів щомісячної матеріальної допомоги та одноразової адресної грошової допомоги працівникам закладів охорони здоров’я. Відтак, молодим спеціалістам та медичним працівникам, які прибули на роботу в заклади охорони здоров’я Снігурівської міської територіальної громади, та уклали на строк не менш як три роки договір про роботу в цих закладах, встановлено розмір ОДНОРАЗОВОЇ адресної грошової допомоги:

- з вищою освітою освітнього ступеня «магістр» ( «спеціаліст») в сумі 30000 гривень;

- з вищою освітою освітнього та освітньо-професійного ступеня «молодший бакалавр» і освітнього ступеня «бакалавр» в сумі 10000 гривень.

Також встановлено розмір виплати щомісячної матеріальної допомоги молодим спеціалістам та медичним працівникам, які прибули на роботу в заклади охорони здоров’я Снігурівської міської територіальної громади, та не забезпечені житлом, в сумі 1500 гривень.

Учасники засідання затвердили протокол комісії з формування пропозицій щодо потреби та використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

В ході засідання було також обговорено питання уточнення адрес, внесення змін до бюджету тощо.

Розглянувши усі питання порядку денного, виконавчий комітет Снігурівської міської ради ухвалив відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано