A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На Снігурівському стадіоні провели суботник

Дата: 17.07.2021 10:55
Кількість переглядів: 488

Фото без описуУ п’ятницю, 16 липня 2021 року, на міському стадіоні «Колос» відбувся суботник, на якому дружно та продуктивно попрацював колектив міської ради на чолі з секретарем міськради Сергієм Верловицьким та заступниками очільниці громади Андрієм Гищаком і Олександром Кравченко.

Учасники толоки очистили від бур’янів кілька секторів трибун стадіону, а також прибрали чимало сміття, пляшок від алкогольних напоїв, недопалків та іншого непотребу, залишених несвідомими мешканцями.

«Після проведеного прибирання, глядачам та любителям футбольних баталій буде все ж приємніше знаходитись на спортивній арені міста. Зрозуміло, що загальна картина стадіону не дуже втішна, бо потребує залучення значних коштів», – відмітив перший заступник Снігурівського міського голови Андрій Гищак.

Як відомо, в 2018-2019 роках було розроблено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію стадіону «Колос» загальною вартістю понад 50 мільйонів гривень. Але даний проект так і не був реалізований у зв’язку з тим, що він потребує занадто великих обсягів фінансування на проведення робіт по реконструкції.

«Варто розуміти, що держава не дасть таку космічну суму на наш стадіон. Аби реконструкція стадіону і всі позитивні зміни не залишились у вигляді гарних картинок у застарілій проектно-кошторисній документації, наразі міською радою вивчаються шляхи проведення коригування ПКД з метою зменшення загальної вартості реконструкції. Маємо врахувати досвід кількох громад на Миколаївщині, які вже отримали кошти з держави на реконструкцію стадіонів. І вартість кожного з них у більш ніж в два рази менша від проектної вартості реконструкції нашого стадіону. І там вже тривають роботи», – пояснив Андрій Гищак.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано