A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

І знову вандалізм…

Дата: 18.07.2021 18:54
Кількість переглядів: 563

Фото без описуВсе частіше у нашому місті стали траплятися випадки актів вандалізму. Останнім проявом такої агресивної зневаги стало пошкодження дитячої каруселі в парку по вулиці Жовтневій у місті Снігурівка кілька днів тому.

Безвідповідальні мешканці зірвали карусель з кріплення та кинули поряд з гойдалкою. Звичайно, працівники комунального підприємства «Снігурівський благоустрій» повернули карусель на своє місце. Але, на превеликий жаль, подібний випадок в тому ж парку вже не перший. Окрім  понівечених сміттєвих урн та інших дрібних пакостей, минулого разу дитячу карусель довелося витягати з фонтану, куди її кинули вандали сміху ради.

Це що, нормально? І це робить не хтось з іншого міста чи села, а наші з вами мешканці. Це якраз результат відсутності належного батьківського виховання. Цікаво, хтось з батьків замислюється над існуючою проблемою наслідків підліткового вандалізму, його руйнівних дій, а також про вартість ушкоджених об’єктів? Так, звичайно, зараз деякі наші читачі писатимуть коментарі на кшталт «…так поставте камери – і не буде проблем». Але ж неможливо поставити камери біля кожного пам’ятника, сміттєвої урни чи лавки в парку або на стадіоні!

Люди, схаменіться! Адже все, що будується, – то для вас і ваших дітей, для спорту, для розвитку, для нашого майбутнього, для змістовного дозвілля усіх наших мешканців.

Якщо ви стали свідком або володієте інформацією про осіб, причетних до актів вандалізму – прохання негайно звернутись до Снігурівської міської ради за тел. (05162) 3-16-65 або проінформувати правоохоронні органи за номером 102.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано