A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ Х позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 22.07.2021

Дата: 19.07.2021 17:18
Кількість переглядів: 483

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ  Х позачергової сесії  Снігурівської міської ради 8 скликання, яка відбудеться 22.07.2021 о 10.00 годині за адресою: м.Снігурівка, вул.Центральна, 72 (зала засідань на І поверсі)

  1. Про внесення змін до бюджету Снігурівської міської територіальної громади на 2021 рік.
  2. Про безоплатне прийняття нерухомого майна зі спільної власності територіальних громад міста, сіл, селищ ліквідованого Снігурівського району в особі Баштанської районної ради у комунальну власність Снігурівської міської територіальної громади в особі Снігурівської міської ради.
  3. Про безоплатне прийняття рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей, що перебували на балансі Снігурівського районного центру фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти Баштанської районної ради Миколаївської області, зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст ліквідованого Снігурівського району в особі Баштанської районної ради в комунальну власність Снігурівської міської територіальної громади в особі Снігурівської міської ради.
  4. Про безоплатне прийняття рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей, що перебували на балансі Снігурівської централізованої бухгалтерії з обслуговування культурно-освітніх закладів Баштанської районної ради Миколаївської області, зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст ліквідованого Снігурівського району в особі Баштанської районної ради у комунальну власність Снігурівської міської територіальної громади в особі Снігурівської міської ради.
  5. Про безоплатне прийняття рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей, що перебували на балансі Снігурівської централізованої бібліотечної системи Баштанської районної ради Миколаївської області, зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст ліквідованого Снігурівського району в особі Баштанської районної ради у комунальну власність Снігурівської міської територіальної громади в особі Снігурівської міської ради.
  6. Про безоплатне прийняття транспортного засобу зі спільної власності територіальних громад міста, сіл, селищ ліквідованого Снігурівського району в особі Баштанської районної ради у комунальну власність Снігурівської міської територіальної громади в особі Снігурівської міської ради.
  7. Про проведення передачі основних засобів з балансу  Снігурівської міської ради на баланс і в оперативне управління Центру фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти Снігурівської міської ради.
  8. Про надання згоди на безоплатне прийняття індивідуально визначеного майна зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області у комунальну власність Снігурівської міської територіальної громади в особі Снігурівської міської ради.
  9. Про упорядкування права, на якому майно комунальної власності закріплено за комунальними підприємствами.

 

Земельні питання.

 

Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано