СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Відомі баскетболісти відвідали снігурівських дітей-інвалідів

Дата: 19.07.2021 21:34
Кількість переглядів: 718

Фото без описуСьогодні, 19 липня 2021р., до відділення комплексної реабілітації для дітей/осіб з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Снігурівської міської ради завітали довгоочікувані гості – тренер баскетбольного клубу «Монако» (Франція) - Сергій Гладир, гравці баскетбольних команд: Ніко Баскет та МБК Миколаїв, президент клубу Туріца Андрій Володимирович та підприємець Олександр Долина.

Тренер БК «Монако» Сергій Гладир розповів дітям, як він працював над собою, щоб досягти своєї мрії та націлював дітей на те, що треба ставити ціль і йти до неї.  Зустріч пройшла весело та цікаво. Діти показували свої вміння володіння м'ячем, граючи в гру «Попади в кільце», а Сергій не відпускав кожного поки  м’яч  не попаде  в кільце, а гравці команди з задоволенням грали в дитячі ігри: «Влуч в ворота», «Парашут», «Лети м'ячик».

Гості отримали цікавий подарунок від вихованців відділення - банер «Сонечко», в виготовленні якого приймали участь і діти і дорослі: прикрашали сонечко долоньками, сердечками, промінчиками.

Сергій Гладир вручив палкому вболівальнику команди Уткіну Михайлу іменну баскетбольну майку із автографами гравців команди. На згадку про зустріч кожна дитина отримала з рук спортсменів сувенір.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано