СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Галаганівці відбулося дитяче свято «Польові квіточки»

Дата: 25.07.2021 20:38
Кількість переглядів: 569

Фото без описуУ суботу, 24 липня 2021 року, в селі Галаганівка відбулося свято «Польові квіточки», яке зібрало учасників та мешканців з навколишніх сіл Нововасилівського старостинського округу.

Фіналістка загальнонаціонального проекту “Місіс Відкритий Світ Україна 2020” Марина Мазанко, спільно з директором модельного агентства “MIRADA” Валентином Письменним, представниками дитячого клубу «Доброта» та волонтером Андрієм Давидюком провели свято «Польові квіточки» в рамках соціального проєкту для дітей з маленьких сіл під назвою «Кожен важливий! Кожен особливий!».

«Суть даного проєкту – запустити челендж краси, добра, співпраці та взаємодії, щоб показати діткам на селі, що вони потрібні. Сьогодні ми привезли для них гарні наряди завдяки спонсорській підтримці та небайдужим людям. Приїхав дитячий клуб «Добота», які роблять зачіски та макіяж діткам. І зараз для дівчат будуть проведені уроки дефіле від Валентина Письменного, після чого відбудеться концерт для цих діток та мешканців. Сьогодні для них буде справжня хвилина слави, коли кожна дівчинка відчує себе зіркою і справжньою моделлю», – прокоментувала Марина Мазанко.

Основна частина заходу відбулася на сільському пляжі, на якому провели показ мод за участі маленьких мешканців навколишніх сіл на імпровізованій доріжці з факелами. У концертній програмі звучали пісні від артистів Снігурівського будинку культури Олександра та Дар’ї Гищак. Присутні також були в захваті від запальних танців Ярослава Горбункова – керівника танцювального гуртка “Street Dance” Галаганівського сільського клубу.

За словами Марини Мазанко, через місяць фото- і відео матеріали даного проєкту планують показати на Всесвітньому конкурсі краси в м.Дубай (Об’єднані Арабські Емірати).

«Хочу висловити подяку організаторам за їх милосердя, безкорисливість, чуйне ставлення до дітей, а також за чудовий захід, що став приємним сюрпризом для мешканців Галаганівки і навколишніх сіл», – зазначила очільниця громади Інна Бойко.

Слід зазначити, що зі свого боку Снігурівська міська рада також не залишилась осторонь. За дорученням міського голови Інни Бойко було забезпечено автобусний підвіз бажаючих з трьох навколишніх сіл, підвіз артистів міського будинку культури для проведення концерту та надання музичної апаратури і генератора (в якості резервного джерела живлення).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано