A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

28 липня  – День хрещення Київської Русі - України

Дата: 28.07.2021 08:04
Кількість переглядів: 474

У день пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира – хрестителя Київської Русі, ми щорічно відзначаємо це свято як початок утвердження християнства на Русі.

Безмежна глибина християнської віри протягом тисячоліть сприяла цивілізаційному поступу націй. З будівництвом та зведенням соборів, церков і монастирів закладалися основи державотворчих засад – розвивалися культура, наука, освіта і дипломатія, розроблялися закони. Християнська мораль на багато століть стала суспільним законом, а Київська Русь – частиною європейської цивілізації.

З часів хрещення наших предків пройшло 1033 роки. На складному шляху системної модернізації незалежної України ми переконані, що Господь допоможе нам віднайти у собі сили і наснагу для подолання зовнішньої агресії, внутрішніх протиріч і перешкод. У взаємній повазі та любові, у щоденній праці та звершеннях, у справах милосердя і співчуття всі ми будемо докладати зусиль, щоб не тільки життя наше особисте, а і життя суспільства облаштовувалося за Божими заповідями, на міцному фундаменті кращих духовних надбань Київської Русі.

 

Бажаю всім в цей благословенний день Божої милості та духовної снаги вершити великі справи задля процвітання нашої країни та народу. Нехай православна віра укріплює наші душі, приносить радість та благодать в серця й оселі, дарує любов і спокій.

 

Миру, добробуту й процвітання Україні та її народу!

 

 

Міський голова Інна Бойко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано