A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко вручила ордери на службове житло двом молодим лікарям

Дата: 28.07.2021 18:28
Кількість переглядів: 641

Фото без описуСеред багатьох проблем медичного обслуговування населення найактуальнішою є відсутність кваліфікованих фахівців у медичних закладах не тільки сіл, а й районних та обласних центрів. Не є винятком у цьому плані й Снігурівська громада. Дефіцит кадрів пояснюється не дуже високими у порівнянні до європейського рівня зарплатами медиків, а також відсутністю житла для них. Аби повернути дану ситуацію в більш позитивне русло для нових медичних працівників, міською радою було вжито ряд відповідних заходів. Відтак, виконкомом було встановлено щомісячну матеріальну допомогу та одноразову адресну грошову допомогу молодим лікарям.

Окрім того, на минулому засіданні виконавчого комітету були прийняті рішення про видачу ордерів на службове житло двом новим медичним працівникам, які працюють в КНП «Снігурівська міська лікарня».

У середу, 28 липня 2021 року, міський голова Інна Бойко вручила ордери на службове житло лікарю-анестезіологу Світлані Скакун та лікарю акушеру-гінекологу Євгенію Галагану.

«Я дуже рада, що ви прийшли працювати в нашу лікарню. Я бажаю вам добра, миру та злагоди у нових помешканнях! Збереження та поповнення кадрового потенціалу Снігурівської міської лікарні є вкрай важливим для всієї нашої громади. Тому, ви завжди можете розраховувати на будь-яку підтримку з боку міської ради», – зазначила міський голова Інна Бойко.

Очільниця громади відмітила, що питання надання службового житла працівникам охорони здоров’я громади було запроваджене з метою стимулювання та підтримки нових медиків, які не мають власного житла.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано