A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На Снігурівщині відкрили пам'ятник померлому десантнику

Дата: 03.08.2021 16:40
Кількість переглядів: 484

Фото без описуУ понеділок, 2 серпня 2021 року, в селі Новокандакове було відкрито пам’ятник померлому десантнику, воїну-інтернаціоналісту Царегородцеву Леоніду Миколайовичу.

Леонід Миколайович Царегородцев – один з тих, хто служив у повітряній піхоті, як називають десантників, пішов молодим юнаком виконувати інтернаціональний обов’язок. Після служби його життя було суцільною боротьбою з недугами. І ось три роки минуло, як він відійшов у вічність.

На меморіальному заході були присутні Снігурівський міський голова Інна Бойко, члени спілки воїнів-інтернаціоналістів та депутат Баштанської районної ради Костянтин Завірюхін.

Учасники зібрання вшанували пам’ять військового товариша і земляка хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника.

Так склалося, що рідні не змогли гідно увічнити його пам'ять через  скрутне фінансове становище. Проте, фронтові побратими не залишились осторонь і почали збирати кошти на пам’ятник. Допоміг придбати і встановити пам’ятник померлому десантнику перший заступник голови Миколаївської обласної ради Володимир Фроленко.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано