A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Афанасіївці впроваджують централізоване вивезення ТПВ

Дата: 04.08.2021 16:11
Кількість переглядів: 447

4 серпня на території Афанасіївського старостинського округу в приміщенні центру дозвілля  жителі села взяли участь в обговоренні питання централізованого вивезення твердих побутових відходів на території населеного пункту.

Своєрідний досвід з даного питання жителі с. Афанасіївка прагнуть перейняти від своїх сусідів, жителів Юр’ївки, які вже з травня цього року відчули переваги подворового вивозу сміття на практиці. На зборах перед афанасіївцями виступила активістка громади с. Юр’ївка Тетяна Ревуцька, яка детально розповіла про впровадження даного питання на території свого села.

Фото без опису

Наразі активні мешканці с.Афанасіївка, кожен на своєму окрузі, доводять до односельчан всю необхідну інформацію про впровадження централізованого вивозу ТПВ, обговорюють зручні для населення графіки та інше.

Слід зазначити, що на зборах також підіймалися важливі питання громади, зокрема, щодо збереження твердого покриття доріг старостинського округу, питання соціальних виплат та субсидій тощо. На них дали свої відповіді староста Василь Хомко та працівники старостинського округу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано