A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На Снігурівщині продовжують впроваджувати альтернативні види опалення

Дата: 06.08.2021 13:41
Кількість переглядів: 465

Постійне зростання цін на тверде паливо спричиняє збільшення витрат закладів освіти на опалення, що, в свою чергу, є важким тягарем для місцевого бюджету. Котли у більшості закладів освіти мають досить низький коефіцієнт корисної дії і, як результат, вони не в змозі забезпечити необхідний температурний режим у приміщеннях.

Снігурівська міська рада продовжує роботу з впровадження енергоощадних та альтернативних джерел енергії. Відтак, в Юріївському та Павлівському навчально-виховних комплексах розпочато встановлення енергоефективних котлів під альтернативні види опалення. Дані котли значно ефективніше нагріватимуть приміщення у порівнянні зі старими, що у свою чергу дозволить витрачати значно менше коштів на закупівлю палива.

«Тепловий режим у закладах освіти напряму вливає на здоров’я наших дітей. А здоров’я дітей – це здоров’я нації в цілому, тому про їх комфорт необхідно подбати першочергово», – підкреслила очільниця громади Інна Бойко.

В місті Снігурівка є кілька соціальних об’єктів, які вже перейшли на альтернативні види опалення та відчули позитивний ефект – це міська лікарня, заклад дошкільної освіти №7, Снігурівська ЗОШ №3 та Снігурівська гімназія ім.Т.Г.Шевченка.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано