A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Злочин проти громади

Дата: 06.08.2021 18:03
Кількість переглядів: 446

Фото без описуНавесні один із понтонів Нововасилівського понтонного мосту був втоплений великогабаритним транспортним засобом. В результаті чого ціла громада протягом місяця була відрізана від поставки продуктів, підвезення дітей до опорної школи, хворі та породіллі  - від надання швидкої медичної допомоги та від елементарного автомобільного сполучення з центром громади.

Винуватця тієї жахливої події, на жаль, правоохоронним органам так і не вдалося знайти.

З метою упередження подібних випадків в подальшому та оперативного виявлення осіб у пошкодженні комунального майна, біля Нововасилівського понтонного мосту в червні було встановлено камери відеоспостереження.

В результаті моніторингу записів камер відеоспостереження, кілька днів тому було встановлено, що безвідповідальна особа (за попередніми даними – саме місцевий мешканець цієї багатостраждальної громади) вирішив, що йому наплювати на забезпечення нормальної життєдіяльності простих мешканців своєї ж громади, наплювати на цілісність конструкції мосту та з метою задоволення своїх лише особистих інтересів за допомогою металевого лому були зміщені бетонні блоки для відкриття руху великогабаритних транспортних засобів, що в подальшому призведе до чергового затоплення мосту.

Обурює лише той факт, що досить значна кількість місцевих мешканців спокійно спостерігали, а деякі навіть допомогали, як даною особою вчиняється злочин проти власної ж громади.

Міською радою було направлено листа разом з відеозаписом з камери відеоспостереження до правоохоронних органів для вжиття відповідних заходів впливу в рамках чинного законодавства відносно вказаної особи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано