A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Щодо повідомлення RASFF

Дата: 11.08.2021 17:12
Кількість переглядів: 659

Снігурівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області (Снігурівський район) інформує, що до Держпродспоживслужби надійшло інформаційне повідомлення системи RASFF № 2021.3997- fup5.

Відповідно до повідомлення RASFF № 2021.3997-fup 5 (додаткове) стосовно виявлення несанкціонованої речовини: добавки-стабілізатор в м’якому сирі з Туреччини, що експортувався з Польщі (виробник: BEL POLSKA Sp. z.o.o., Poland) до України (отримувач: TOB «Укрлогістика», вул. В’ячеслава Чорновола, 46А, м. Вишневе, Київська область, 08133).

Повідомлення направляється в порядку інформування та вжиття відповідних заходів, передбачених законами України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Вищезазначену інформацію та вимоги статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», довести до відома операторів ринку, діяльність яких пов’язана з обігом зазначеного харчового продукту.

У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати Снігурівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: вул. Ломоносова, 12, м. Снігурівка, Миколаївська обл., 57301 тел.: (05162) 2-14-53 та e-mail: sng_dpss@dpssmk.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано