A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

З країни в Україну

Дата: 20.08.2021 09:59
Кількість переглядів: 445

Чим більше налагоджується комунікація між людьми, тим більше разом ми можемо зробити не дивлячись що між нами відстань в сотні кілометрів, але в нас єдина ціль, яка об'єднує, наша рідна Україна.

Третій рік поспіль великими містами і маленькими містечками України мандрує Всеукраїнський Фестиваль «З країни в Україну». У фокусі події – теми, які надихають: культура, освіта, наука та творчість. У програмі Фестивалю різноманітні культурні заходи. Серед іншого – фотовиставка відомих українських фотографів, літній кінотеатр та майстер-класи з фільмування. Протягом Фестивалю проходять  лекції від сучасних підприємців-інноваторів, лекції про сучасну українську науку від проєкту  Inscience та демонстрація експонатів Музею Науки від МАН України, майстер-класи з традиційних ремесел, онлайн-бібліотека, виступи відомих українських гуртів та багато іншого інтерактивного та унікального українського контенту. Кожен бажаючий може прийти та спробувати себе у різних сферах: від спорту до науки.

На запрошення організаторів Фестивалю «З країни в Україну» в роботі Фестивалю беруть участь і снігурівчани-волонтери. Наша майстриня Олена Васильєва разом зі своїми доньками Ксенією та Олександрою за три роки побувала на Закарпатті і Одещині, в Херсоні, в Прикарпатті. Але найбільше спогадів та вражень залишили маленькі прифронтові міста і містечка Луганщини та Донеччини.

В цьому році зустрічали дуже теплою атмосферою і залишили багато приємних емоцій станиця Луганська (30 липня), Старобільськ (31 липня), місто Щастя (1 серпня). Завершував цьогорічну мандрівку  Маріуполь (14-15 серпня). У Містечку Майстрів дорослі і діти з допомогою наших рукодільниць Олени і Олександри  мали змогу виготовити і отримати на добру пам’ять сувеніри з бісеру, розмалювати писанку.

Наші снігурівчанки отримали подяку від організаторів Всеукраїнського Фестивалю «З країни в Україну» та запрошення до подальшої співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано