A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На виконкомі розглянули питання захисту прав дітей, підвезення учнів та стан готовності закладів освіти до нового навчального року

Дата: 19.08.2021 15:05
Кількість переглядів: 426

Вчора, 18 серпня, під головуванням очільниці громади Інни Бойко відбулось засідання виконавчого комітету Снігурівської міської ради. Присутні розглянули ряд важливих питань.

Фото без опису

Фото без опису

Зокрема, учасники засідання обговорили стан готовності закладів освіти Снігурівської міської ради до нового 2021/2022 навчального року та організацію підвезення учнів, вихованців та педагогічних працівників до закладів освіти Снігурівської міської ради. Начальник Відділу освіти Юлія Клапчук доповіла членам виконкому про те, що у 2021/2022 навчальному році у закладах загальної середньої освіти нашої громади навчатимуться 2577 учнів, а заклади дошкільної освіти надаватимуть послуги 742 вихованцям. Відповідною комісією перевірено готовність закладів до опалювального періоду. Також буде забезпечено безкоштовне харчування на базі їдалень для окремих категорій дітей.

Фото без опису

«Проведено косметичні ремонтні роботи у приміщеннях та будівлях закладів освіти, розпочато облаштування автономних палетних котелень під   альтернативний вид палива (Снігурівська ЗОШ №1, Павлівський НВК, Юріївська філія, ЗДО №1, ЗДО №4). З метою організації підвезення учнів та вихованців, які проживають поза межею пішохідної доступності і потребують підвезення до місць навчання і у зворотному напрямку (328 учнів та 12 вихованців) переглядаються маршрути руху шкільних автобусів та затверджуються інші нормативно-правові документи щодо організації підвезення здобувачів освіти, вихованців і  педагогічних працівників. Також планується придбання для першокласників меблів, комп’ютерного обладнання та дидактичних матеріалів», - відзначила Клапчук.

Під час засідання присутні схвалили прогноз бюджету Снігурівської ОТГ на 2022-2024 роки та питання перерозподілу видатків бюджету. Також були прийняті питання про створення поліцейських станцій в м. Снігурівка, с. Василівка, с. Калинівка та с. Нововасилівка. Члени виконкому розглянули питання захисту прав дітей, взяття громадян на квартирний облік, присвоєння адрес будівлям, а також надання соцпослуг стаціонарного догляду громадян та опікунства.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано