A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В бібліотеках Снігурівської ОТГ до 30-ї річниці Незалежності України пройшли тематичні заходи

Дата: 20.08.2021 12:55
Кількість переглядів: 590

Україна – земля пращурів і наших батьків, земля героїчного народу. ЇЇ історія переповнена драматизмом, славою і вічним тяжінням волі. Нелегкий шлях пройшла українська держава, тисячі синів і дочок України віддали своє життя за те, щоб країна була вільною. Тисячі борців за свободу йшли тернистим шляхом, вселяючи віру в перемогу.

24 серпня 1991 року назавжди залишиться пам’ятним днем. Акт проголошення незалежності завершив тисячолітні прагнення українського народу до волі, до створення своєї суверенної держави.Фото без опису

З нагоди головних державних свят нашої країни – Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці   Незалежності України бібліотеки  Снігурівської ОТГ провели  низку заходів.  Протягом серпня діяли книжкові виставки :«Україна незалежна  – від витоків до сьогодення», «Ти у серці нашім, Україно», «Україна у просторі і часі», «Незалежна Україна: портрет нового часу».  Матеріали представлені на виставках знайомили користувачів з історією формування української державності, боротьбою Українського народу за незалежність своєї держави, вшануванню пам’яті громадян, які загинули у боротьбі за територіальну цілісність та державний суверенітет України. Також для читачів було проведено просвітницькі заходи : історичний альманах 3D «На шляху до свободи та незалежності», патріотичний серпантин «Люблю Україну мою», історико-патріотичний  колаж  «Україна -  унікальна,  Україна - надзвичайна», патріотичне свято «Моя країна, Україна!», патріотично-ігрова година «У рідному краї і серце співає!», патріотичний квест «Я люблю Україну!», парад патріотичних ідей «Я люблю Україну, тому я…», патріотична година «Сторінками історії Незалежності України», година державності «Незалежна і єдина будь навіки Україно!», майстер - клас «Україна - синьо-золота» та інші.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано