A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Свято в старостатах: як в різних куточках Снігурівської ОТГ відзначили День Державного Прапора та День Незалежності України (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Дата: 24.08.2021 15:08
Кількість переглядів: 616

Святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України відбувалось не лише в центрі громади - Снігурівці, а й в старостинських округах міської ОТГ. В кожному старостаті програма заходів була цікавою та насиченою.Фото без опису

Напередодні головних державних свят чи не в кожному старостинському окрузі відбувся «двоколісний» пробіг: дорослі та діти на велосипедах, електросамокатах, скутерах, прикрашених національними прапорами здійснили об’їзд по своїм населеним пунктам, сповіщаючи усіх навколо клаксонами про те, що Україна святкує 30 років своєї Незалежності.

В кожному старостинському окрузі пройшла концертно-розважальна програма, присвячена ювілею незалежності України. Керівництво міської ради також взяло участь у даних заходах: міський голова Інна Бойко та її заступник Світлана Голдун побували на святі в Афанасіївці, Андрій Гищак привітав мешканців Нововасилівського старостинського округу, а Олександр Кравченко – мешканців с. Івано-Кепине, секретар міської ради Сергій Верловицький завітав на концерт у с. Євгенівка. Також до участі у заходах приєдналось багато депутатів міської та районної рад.

Пропонуємо читачам переглянути фоторепортаж святкування в старостатах.

Нагадаємо, що сьогодні з 16:00 до 20:00 відбудеться святкування 30-ї річниці Незалежності в Снігурівці біля Будинку культури. Всіх запрошуємо на свято!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано