A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Виховання патріотизму у клієнтів пробації: Олександр Кожанов прочитав лекцію для Центру пробації

Дата: 26.08.2021 12:38
Кількість переглядів: 480

24 серпня Україна відзначила 30-річчя Незалежності. У 1991 році у цей день Верховна рада ухвалила Акт проголошення незалежності України, "за" тоді проголосували 346 депутатів. По всій країні відбулась низка заходів, об'єднаних гаслом "Ти у мене єдина".Фото без опису

20 серпня 2021 року з нагоди свята Незалежності України провідним інспектором Баштанського районного сектору  № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області  Оленою Селівановою спільно з волонтером пробації Олександром Кожановим, з метою  виховання патріотизму та шани до Батьківщини,  було організовано та проведено захід для клієнтів пробації приурочений до 30- річчя незалежності України.

Під час зустрічі волонтером пробації  була  проведена лекція, в якій Олександр розповів, що ця визначна дата навіки ввійшла в історію нашої молодої держави золотою сторінкою її біографії, законодавчо закріпивши вікові прагнення Українського народу до національного відродження та свободи, окрім того він наголосив, що кожен громадянин нашої держави повинен поважати її територіальну цілісність, устрій, державні символи, Конституцію як основний закон України та не порушувати права та інтереси інших громадян.

Сподіваємось, що такі зустрічі допоможуть клієнтам пробації виховати в них повагу до держави та  законослухняность, а також отримати мотивацію щодо свого майбутнього життя.

Провідний інспектор Снігурівського РС Олена СЕЛІВАНОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано