A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Герої не вмирають - вони вічно живі

Дата: 28.08.2021 09:00
Кількість переглядів: 798

Герої такі не вмирають,

Вони будуть вічно живі.

Героїв завжди пам’ятають

На небі й на рідній землі!

27 серпня у Снігурівському будинку творчості дітей та юнацтва проведено захід, приурочений до Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

На зібранні були запрошені Ірина Мочаліна, директор Снігурівського історико-краєзнавчого музею, Ольга Платонова, мати загиблого героя Сергія Платонова, Світлана Дідик, головний спеціаліст відділу соціального захисту Снігурівської міської ради. Між ними та гуртківцями БТДЮ, учнями Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ст., Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, педагогами відбувся діалог, що зробив спілкування невимушеним, відкритим, а атмосферу –  довірливою.

Учасники продовжили зустріч краєзнавчим квестом «Місця пам’яті». На першій зупинці поспілкувалися з учасником бойових дій Олександром Анатолійовичем Деркачем. Він розповів про себе, зараз працює начальником відділу з питань земельних відносин та охорони навколишнього середовища Снігурівської міської ради. На другій зупинці біля стели борцям за волю і незалежність України відбулося покладання квітів та символічних державних прапорців. Третя зупинка «Музей подій на Сході України», де діти розглянули в експозиції  куточок загиблих воїнів АТО, елементи військових одностроїв, спорядження, особистих речей бійців, бліндаж, запалили свічку пам’яті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано