A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівчани вшанували пам'ять захисників України, загиблих за незалежність та суверенітет

Дата: 28.08.2021 10:12
Кількість переглядів: 1356

Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Протягом останніх років Снігурівщина втрачала своїх найкращих синів і багато разів прощалася із героями - учасниками боротьби на Сході країни.Фото без опису

28 серпня мешканці громади зібрались біля Стели борцям за волю та незалежність України. Захід був приурочений всеукраїнській акції «Сонях пам'яті». Настоятель храму Різдва Христового Отець Василь відслужив панахиду за загиблими. Снігурівчани вшанували пам'ять загиблих та померлих земляків хвилиною мовчання, згадавши кожного поіменно.

Сергій Платонов, Андрій Беленець, Сергій Шуліков, Ігор Марквас, Олександр Завалко, Павло Мацишин, Володимир Сосицький, Олексій Лісанець, Олексій Волокітін, Олександр Коновалюк, Анатолій Поляк, Олександр Гринюк, Олег Стовбовенко, Олександр Попов, Сергій Кореновський, Сергій Ніколаєв, Юрій Сакович, Анатолій Таракан, Олександр Хохлов, Олександр Гуменюк, Дмитро Волонтирець, Валерій Столяров, Сергій Кравцов.

Вічна пам'ять…

«Смертельний для наших захисників «зелений коридор» під Іловайськом пролягав через поля із соняшниками. Саме під ними сотні українців поклали в боротьбі з ворогом свої життя на вівтар свободи, полягли в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Тож символом Дня пам’яті захисників України стала квітка соняха. Під пекучим сонцем, з Україною в серці, билися до останнього, гинули, але перемагали ворога своєю стійкістю і непохитністю, навіть коли потрапляли в полон. Сонях пам'яті – це не просто символ історичної мужності українських воїнів, це символ життя України, з чорним, як українська земля, зернятком, що обов'язково проросте, бо українці і далі будуть відроджуватися, скільки б не намагалися їх знищити», - відзначили під час заходу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано