A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

1 вересня – День знань!

Дата: 01.09.2021 07:00
Кількість переглядів: 405

1 вересня – особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі вітання, i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка. На ганку кожної школи в цей день зустрічають школярів і гостей усміхнені вчителі. На лінійку виводять найменших, школи зустрічають новачків. Попереду у малюків, нова для них ще невідома і повна загадок країна знань.

Фото без опису

В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Подорож до неймовірно цікавого світу науки приносить тільки радість і прагнення йти все далі і далі.

Дорогі школярі! Від щирого серця бажаю вам успіхів у навчальному процесі. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні! Упевнена, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення.

Малюкам бажаю бути старанними і слухняними, випускникам - щоб їх останній шкільний рік став яскравим і незабутнім, а вам, шановні вчителі, - здоров'я, терпіння і взаєморозуміння з учнями. Нехай весь навчальний рік буде добрим і успішним для кожного! В добру путь за знаннями!

З повагою, Снігурівський міський голова Інна Бойко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано