A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівці відбулася серпнева конференція педагогічних працівників

Дата: 31.08.2021 09:03
Кількість переглядів: 706

Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневими конференціями педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року,  визначають  стратегічні пріоритети розвитку освіти району, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості, суспільства, регіону.

Фото без описуТак, 30 серпня 2021 року, відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Снігурівщини на базі міського опорного закладу. У заході також брали участь Снігурівський міський голова Інна Бойко, начальник відділу освіти Юлія Клапчук, директор Центру розвитку педагогічних працівників Лариса Горностай, голова профспілки працівників освіти Олександр Руденко, начальник служби у справах дітей Іванна Наріжня та інспектор ювенальної превенції відділення поліції №2 Баштанського РВП ГУНП Анна Дмитрієва.

«Для успішного розвитку освітньої галузі як ніколи потрібні вмотивовані до навчання учні, вмотивовані до фахового розвитку вчителі та ефективна освітня мережа. Виконання усіх поставлених завдань і цілей можливе за умови об’єднання зусиль та ресурсів усіх, хто зацікавлений у розвитку сучасної освіти. Але, якість освітнього процесу в першу чергу від професіоналізму працівників галузі. Тому, бажаю вам, міцного здоров’я, творчої наснаги, успіхів, вагомих результатів праці у новому навчальному році і щоб ті знання і досвід, які ви даєте, будуть дійсно потрібними і корисними вашим учням», – зазначила очільниця громади Інна Бойко звертаючись до педагогів.

Про підсумки розвитку освіти у 2020/2021 навчального року та завдання на 2021/2022 навчальний рік проінформувала Юлія Клапчук, навівши детальні дані про роботу навчальних закладів  громади та стан освітньої галузі в цілому, зупинилася на важливих моментах дошкільного навчання, середньої та позашкільної освіти.

Учасники зустрічі також обговорили питання поліпшення якості освіти, про кадровий потенціал, здобутки і досягнення учнів, про плани і напрацювання вчителів.

Своїм досвідом та думками щодо необхідних нововведень поділились  директори шкіл, представники соціальних служб та правоохоронних органів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано