A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На Снігурівщині продовжують централізоване вивезення сміття у селах

Дата: 31.08.2021 13:39
Кількість переглядів: 737

На території Афанасіївського старостинського округу протягом останнього часу опробовують подворовий вивіз сміття. Таку ініціативу під час зібрань членів громади було обговорено разом з представниками місцевої влади. Так, в с. Афанасіївка до організації процесу централізованого вивезення твердих побутових відходів активно залучаються місцеві жителі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

"Велика подяка Шуляковій О.П., Гноєвенку В.В., Фоміній Т.Є., Гордєєву В., Карпенку Є. та тим активним жителям громади, які хочуть, щоб наше село було гарне і чисте. З приємністю, хочеться відзначити родину Мойсеєвих (Різак) - Наталію Атоліївну та її дітей Олександру, Ярослава та Ростислава, які виявили бажання самостійно організувати збір сміття своє вулиці Веденка та головної вулиці старостинського округу Афанасія Сковороди", - відзначив староста Василь Хомко.

Слід зазначити, що централізоване вивезення ТПВ розпочали впроваджувати в сільських населених пунктах на початку цього року. Першим старостинським округом стала Павлівка. Павлівці започаткували дану ініціативу та закликають інші села приєднуватися, щоб разом зробити свої населені пункти охайнішими та чистими. Централізоване вивезення ТПВ відбувається згідно графіку в селах Павлівка та Івано-Кепине. Дещо пізніше до такої ініціативи доєдналась громада с. Юріївка Афанасіївського старостинського округу, передавши естафету афанасіївцям.

Фото без описуФото без описуФото без опису

«Двічі на місяць технікою, наданою СГВП "Снігурівське" (керівник В.М.Бєлік), сміття збирають по подвір'ям та вивозять.Результатом такої роботи стало зменшення на території старостату несанкціонованих сміттєзвалищ», - відзначає староста Алла Теличко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано