A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У школах Снігурівщини відзначили свято Першого дзвоника та День знань

Дата: 01.09.2021 14:24
Кількість переглядів: 576

Свято Першого дзвоника - це завжди хвилююча подія для школярів, їх батьків та педагогів. Для кожного із них - це початок відліку нового навчального року, відкриття умів та сердець для знань і спілкування, урочиста мить «посвячення» у шкільне життя.

1 вересня 2021 року святкові лінійки відбулися у всіх закладах загальної середньої освіти району.

Безперечно, найбільш неповторним і відчутним свято першого дзвоника є для першокласників, адже вони переступили поріг школи, і саме для них розпочнеться цікаве шкільне життя, у якому все - уперше: перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

Цьогоріч, в кожному навчальному закладі громади були присутні представники міської ради або депутатського корпусу. Приємно, що сьогодні два навчальні заклади Снігурівщини святкують ювілеї: Снігурівська ЗОШ №3 відзначає 30 років з дня заснування і Снігурівська гімназія ім.Т.Г.Шевченка відзначає 20 років з дня заснування.

Очільниця громади Інна Бойко завітала до Снігурівської ЗОШ №3, щоб привітати вчителів, школярів та їх батьків з початком нового навчального року та 30-ти річним ювілеєм.

«Вітаю зі святом наших першачків, для яких цей день став одним з найважливішим у їх житті. Бажаю вам здоров’я, терпіння, удачі і нехай ці шкільні роки будуть для вас найщасливішими. Окремо вітаю і одинадцятикласників, для яких цей перший дзвоник пролунає останній раз в їх шкільному житті. Будьте щирими, добрими та не забувайте свою рідну школу, адже попереду у вас дуже великий шлях. Я щиро вітаю колектив навчального закладу з урочистою подією - 30-річчям освітянської діяльності! Саме тут зростає розум та сила - надія та гордість Снігурівщини. За 30 років існування, школа виховала чимало учнів, які зараз розбудовують нашу державу. Шановні вчителі! Прийміть слова щиросердної подяки за вашу натхненну працю. Дорогі учні! Мирного вам неба, успіхів у навчанні й великих досягнень у ваших майбутніх професіях», – зазначила Інна Бойко у своєму виступі.

З нагоди відзначення ювілейних дат заснування закладів, директору Снігурівської ЗОШ №3 Юрію Голдуну та директору Снігурівської гімназії ім.Т.Г.Шевченка Наталії Пастуховій представники влади вручили подарункові сертифікати на суму 35000грн для придбання обладнання харчоблоків.

Промінчики відбивались радістю на обличчях дітлахів, адже День Знань – це не лише свято, але і зустріч з друзями, та початок активного навчального року.

Особливої атмосфери святу чи не в кожному закладі загальної середньої освіти додали вишиванки, у які були одягнені учні, педагоги та батьки, а шкільні подвір’я були святково вбрані й заквітчані.

Ну і як же без незмінних атрибутів святкової лінійки: звучання Державного Гімну України та урочистого підняття Державного прапора школярами, дзеленчання дзвіночка у руках першокласників, який сповістив про початок нового навчального року! Хай він буде успішним!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано